Creenstone

Creenstone

Creenstone dames jassen

Creenstone dames jassen bieden voor iedere vrouw de juiste stijl jas. Door weer en wind toch stijlvol voor de dag komen? Met een jas van Creenstone gaat u dit zeker lukken.

Dit merk van Nederlandse bodem weet wat u als vrouw in een jas zoekt. Een vrouwelijk en modieuze uitstraling maar ook comfortabel en praktisch.

 

Met een Creenstone jas maakt u uw outfit compleet.

 

De jassen collectie van Creenstone 

De jassen van Creenstone staan bekend om hun stijlvolle uitstraling, duurzaamheid en prettige draagbaarheid. En dat is precies wat u zoekt met het, soms wispelturige, Nederlandse weer. Een fijne kraag of capuchon om in weg te kruipen en heerlijk warme zakken.

 

Door het getailleerde model ziet u er altijd stijlvol en vrouwelijk uit. Uw nieuwe Creenstone jas past net zo goed bij een casual look als bij een zakelijke of chique aangelegenheid.  

 

Exclusieve Creenstone jassen kopen 

De jassen van Creenstone zijn met recht exclusief te noemen. Een smaakvolle belijning, comfortabel en vrouwelijk. Creenstone weet het allemaal samen te voegen in één jas, een jas waarin u graag gezien wordt.

 

Wilt u zelf ervaren hoe een exclusieve Creenstone jas voelt? Bestel uw favoriet in onze webshop of kom er een uitzoeken in onze winkel in Apeldoorn.