Efixelle

Efixelle

Efixelle damesmode 

Efixelle damesmode is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van shirts van hoogwaardige materialen. De shirts van Efixelle zijn gemaakt van gemerceriseerd katoen dat gewoon wasbaar is. U krijgt hierop zelfs een kwaliteitsgarantie.

 

Gemerceriseerd katoen ontstaat wanneer katoendraden worden behandeld. Het garen krijgt hierdoor een prachtige glans en een zijdeachtige uitstraling. Het katoen krimpt hierdoor niet meer en is vormvast en veel sterker dan niet behandeld katoen.

 

De Efixelle damesmode collectie 

De collectie van Efixelle staat bol van de prachtige prints en superieure kwaliteit. De afwerking is echt eerste klas, net als de perfecte pasvorm. De stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel. U heeft de keus uit meerdere halslijnen, waaronder bijvoorbeeld rond of met een polo kraag. Wanneer u eenmaal een shirt van Efixelle aan heeft gehad wilt u niets anders meer.

 

Onze ervaring: koopt u een shirt van Efixelle dan wil u dat zelfde shirt ook in andere kleuren!

 

Exclusieve Efixelle damesmode kopen 

De shirts van Efixelle zijn zeker exclusief te noemen. Kwaliteit staat bij Modehuis Beermann voorop. Wij zijn dan ook trots om een merk als Efixelle in ons assortiment te kunnen aanbieden. Met deze artikelen maakt u uw garderobe echt compleet.

 

Maak uw keus in onze webshop of kom langs in Apeldoorn, waar u in onze winkel op uw gemak de complete collectie kunt bekijken en passen. Wilt u advies bij uw kledingkeus? Onze enthousiaste adviseuses staan voor u klaar om de mooiste Efixelle damesmode voor u op te zoeken.