Fuchs & Schmitt

Fuchs & Schmitt

De online collectie van Modehuis Beermann bevat diverse modieuze jassen van Fuchs & Schmitt. Maak uw keuze en bestel snel en gemakkelijk via de webwinkel!

Functionele mode
De creativiteit van ontwerpers Fuchs & Schmitt komt tot uiting in hun modieuze jassen. Zij weten mode en functionaliteit perfect te combineren. Bovendien maken ze enkel gebruik van hoogwaardige materialen; met een jas van Fuchs & Schmitt kiest u dan ook voor een uitstekende kwaliteit en een goede bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Ook besteden de ontwerpers veel aandacht aan een perfecte afwerking en een goede snit. Kortom: van de aankoop van een Fuchs & Schmitt jas krijgt u geen spijt!

Kijkt u ook eens bij de jassen van: 
Baronia
Beaumont
Virginia Blue


Bestellen
U kunt een jas van Fuchs & Schmitt zeer gemakkelijk online bestellen door hieronder op het artikel van uw keuze te klikken. Vervolgens kunt u een keuze maken voor de kleur en maat, en de bestelling plaatsen. Ook kunt u uiteraard verder winkelen door links in het menu een keuze te maken voor een kledingstuk of een merk. Kunt u niet vinden wat u zoekt, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over het bestellen of over een van de artikelen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!