Golle Haug

Golle Haug

Golle Haug damesmode 

Golle Haug ontwerpt al meer dan 70 jaar damesmode voor vrouwen over de hele wereld. Dit Duitse kledingmerk ontwerpt en produceert alle gebreide mode nog steeds in Duitsland.

De materialen die gebruikt worden voor de collectie van Golle Haug zijn van een uitmuntende kwaliteit en blijven prachtig, ook na veelvuldig wassen.

 

De Golle Haug damesmode collectie

Elke stijlvolle en modebewuste vrouw vindt in de collectie van Golle Haug een passend kledingstuk. Creatieve ontwerpen en unieke combinaties van kleuren en materialen maken elk item van dit merk uniek en onderscheidend.

Geniet van de sprekende kleuren en leuke modellen. In de webwinkel van Modehuis Beermann vindt u onder andere shirts, vesten en truien van Golle Haug. Bekijk op uw gemak de volledige collectie en maak uw keus.  

 

Exclusieve Golle Haug damesmode kopen 

Bij Modehuis Beermann vindt u altijd de nieuwste artikelen van Golle Haug. Naast onze andere exclusieve damesmode merken, waarmee u naar harte lust kunt combineren. U koopt u nieuwe fashionitems eenvoudig online in onze webshop.

 

Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Hier staan onze adviseuses voor u klaar. Wij voorzien u graag van passend kledingadvies en helpen u bij het opzoeken van de perfecte kledingcombinaties.