ML Collections

ML Collections

ML Collections damesmode

ML Collections damesmode verrijkt de garderobe van de zelfverzekerde vrouw. ML Collections is te herkennen aan de vrouwelijke lijnen, het natuurlijke comfort en de unieke stoffen. Dit exclusieve damesmodemerk houdt er hoogwaardige standaards op na, hun collectie staat voor tijdloze elegantie.

 

Alle kledingstukken worden ontworpen in het atelier in het Nederlandse Laren. De fabricage van de kledingstukken vindt plaats in Europa, het meeste komt uit Italië.

 

De ML Collections damesmode collectie

De inspiratie voor de ML Collections damesmode collectie komt van ongebruikelijk textiel dat unieke, elegante lijnen produceert. Een compliment voor de stijl en het figuur van elke vrouw.

De collectie van ML Collections kenmerkt zich door hun verfijnde aandacht en oog voor detail.

 

De collectie van ML Collections heeft veel tevreden cliënten, onder wie diverse vooraanstaande  Nederlandse figuren. Kleding van dit prachtige damesmerk zijn ook gebruikt in verschillende Nederlandse tv en filmproducties.

 

Wij omschrijven ML Collections graag als uniek, stijlvol met mooie, gedurfde prints, maar altijd met een comfortabele pasvorm.  

 

Exclusieve ML Collections damesmode kopen

ML Collections is met recht een exclusief damesmode merk te noemen. U vindt dit merk niet in elke winkel terug. Maar natuurlijk wel bij Modehuis Beermann. Zowel in onze webshop als in onze winkel in Apeldoorn kunt u genieten van de prachtige kledingstukken van ML Collections.

 

Bekijk en koop onze collectie eenvoudig online, in onze webshop, of kom langs in de winkel in Apeldoorn om alle kleding met eigen ogen te zien en uitgebreid te passen. Samen met onze kledingadviseuses shopt u de perfecte outfit bij elkaar.