Modehuis Beermann heft op....

Modehuis Beermann bestaat dit jaar 97 jaar:
    * Opa Beermann startte de zaak in 1922
    * Vader en moeder Beermann runden de zaak vanaf 1955 tot en met 1989
    * Caroline en ik doen de zaak vanaf 1989 tot heden

Alle drie de generaties waren altijd gedreven van innovatief. Zo startte mijn opa met de winkel in garens en fournituren, organiseerde mijn vader de eerste modeshow in 1958 en startte hij in 1968 met het eerste postorderbedrijf met verzending door heel Nederland. Wij startten met het versturen van wel 2800 verjaardagskaarten per jaar, het organiseren ven talloze events binnen ons bedrijf en 8 jaar geleden de eerste webshop.

Wij hebben u 30 jaar lang met heel veel plezier geadviseerd bij de aankoop van uw kleding. Uiteraard hebben wij dat niet alleen gedaan. Ons verkoopteam was al die jaren een gouden team. Zonder onze meiden hadden wij dit nooit kunnen bereiken en was onze droom nooit uitgekomen.

Aan alle goede en leuke dingen komt een eind. Na deze mooie 30 jaren hebben wij besloten om te gaan stoppen met ons Modehuis. Binnen de familie is geen opvolging en een externe overnamekandidaat is niet gevonden. Wij kunnen dan niet anders concluderen dat er voor een winkel als Modehuis Beermann geen toekomst is op lange termijn. Dat levert ons gemengde gevoelens op; jammer dat we de zaak niet kunnen overdragen aan de vierde generatie, maar ook een gevoel van blijdschap en trots dat we het heel goed kunnen afronden.

De 100 jaar gaan wij dus niet volbrengen. Wel gaan we afsluiten met een spectaculaire opheffingsuitverkoop. Graag willen u u als eerste te laten profiteren van onze laatste opruiming.

Onze winkel zal normale winkeltijden open zijn tot en met eind januari 2020.    Iedere dag krijgen wij weer nieuwe artikelen binnen. 

Wij hopen u de komende maanden te zien en even bij te praten over 97 jaar Modehuis Beermann

met vriendelijke groet,
namens het hele Beermann Team

Joop Beermann