Para Mi

Para Mi

Para Mi damesbroeken

Para Mi is een trendy damesbroeken merk. Dit merk richt zich op de moderne vrouw die midden in het leven staat. Zij stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kleding. Een eis waar broekenmerk Para Mi zeker aan wil voldoen.

Het design team van Para Mi ontwerp de collectie vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Lijnden. Hier vindt ook de productie en kwaliteitscontrole plaats.

 

Para Mi heeft zich gespecialiseerd in damesbroeken. Specialisatie brengt perfectie, zo luidt het motto van Para Mi. Ze hebben werkelijk aan alle details gedacht. En dat ziet u terug in de prachtige damesbroeken van dit merk.

 

De Para Mi dames broeken collectie 

De damesbroeken collectie van Para Mi is gericht op het ontwerpen en produceren van de perfecte damesbroek. De juiste pasvorm, het comfort en een hoge kwaliteit zijn enkele van de basisingrediënten. De uitstekende kwaliteit stretchstof maken deze damesbroeken uitermate comfortabel en geven ze de ideale pasvorm. 

 

In de damesbroeken collectie zijn onder andere Model Celine te vinden, deze broek heeft een skinny fit pasvorm. Het model Angela heeft een slim fit pasvorm.  Naast de basiscollectie biedt Para Mi ontwerpen aan met nieuwe stoffen en verrassende designs. Zo is er altijd een schitterende damesbroek te vinden in de collectie van Para Mi.

 

Exclusieve Para Mi damesbroeken kopen

Exclusieve damesbroeken van Para Mi koopt u natuurlijk bij Modehuis Beerman. In onze webshop vindt u onze collectie exclusieve damesmode. Geniet van de prachtige kledingstukken uit onze collectie en kies uw favorieten uit. Wij zorgen voor een snelle en nette levering.

 

 

Wilt u liever eerst uw damesbroek passen? In onze winkel in Apeldoorn ben u van harte welkom om onze collectie te komen bekijken en passen. Onze ervaren adviseuses helpen u graag de juiste kledingstukken op te zoeken en combineren.