Raphaela by Brax

Raphaela by Brax

Raphaela by Brax dames broeken 

Raphaela is het tweede modelabel van het damesmode merk Brax. Bij de dames broeken van Raphaela staan comfort en een goede pasvorm centraal.

Waarom zouden sportief, elegant en comfortabel niet samen kunnen gaan? Raphaela bewijst dat dit alles heel goed kan samengaan in één broek. 

 

De dames broeken van Raphaela zijn zeer draag- en huidvriendelijk. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te reinigen, en kleur- en vormbestendig. U zult dus lang plezier hebben van uw nieuwe dames broek.

De prachtige kleurschittering maakt van deze dames broek een echte blikvanger in uw garderobe.

 

De Raphaela dames broeken collectie 

In de dames broeken collectie van Raphaela vindt u model ‘Pamina’. Dit model heeft rondom elastiek en is de moderne vorm van een klassieke damesbroek. Door het elastische materiaal voelt deze dames broek als een tweede huid. Een goede pasvorm en heerlijke bewegingsvrijheid worden hierdoor gegarandeerd. De elastische band zorgt voor extra draagcomfort.

Fijne bijkomstigheid, de ‘Pamina’ modellen geven u een slanke uitstraling. 

 

Exclusieve Raphaela dames broeken kopen 

Ben u op zoek naar die ene geweldige dames broek? Probeer dan eens een broek van Raphaela. De kans is groot dat u nooit meer een andere broek in uw garderobe wilt. U koopt dit exclusieve modemerk natuurlijk eenvoudig in de webshop van Modehuis Beermann. Kijk gerust even rond en combineer uw nieuwe Raphaela broek met een leuk shirt, vest of trui.

 

Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Hier vindt u onze complete collectie exclusieve damesmode en kunt u naar harte lust passen en combineren.

Vraag gerust onze ervaren adviseuses om hulp, zij zijn u graag van dienst.