Roberto Sarto

Roberto Sarto

Roberto Sarto dames shirt 

Roberto Sarto is een echt Nederland damesmode merk. Ze bestaan al sinds 1947. In Apeldoorn zult u het modemerk Roberto Sarto alleen vinden bij Modehuis Beermann.

 

Roberto Sarto is gespecialiseerd in damesbonnetrie. Kenmerkend voor dit merk zijn de prachtige, exclusieve prints. Daarnaast is dit merk ook zeer aantrekkelijk geprijsd, waardoor een shirt van Roberto Sarto niet in uw garderobe mag ontbreken. 

 

 De Roberto Sarto damesmode collectie

De Roberto Sarto collectie werd oorspronkelijk uitsluitend in Italië geproduceerd. De laatste jaren wordt deze collectie ook in diverse andere landen gemaakt.

In de collectie van Roberto Sarto vindt u precies de juiste mix van kwaliteit, pasvorm en actualiteit. De collectie is altijd stijlvol en past zowel bij een vrouwelijke als sportieve styling. Comfort staat hoog bij dit merk, er wordt dan ook altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit ziet u ook zeker terug bij de vesten en truien uit deze collectie. 

 

De shirts uit de collectie van Roberto Sarto zijn altijd te combineren. Ze laten u stralen en u ziet er verzorgd en eigentijds uit in een shirt van Roberto Sarto.

 

Elk seizoen worden verschillende thema’s verwerkt in de nieuwe collectie.  Zo kunt u kiezen uit maritieme invloeden, aquareleffecten of uitbundige tropische dessins. En ook qua modellen heeft u de keus. Polo’s, ronde halzen en blouson modellen ziet u voorbij komt in de collectie van Roberto Sarto.    

 

Doordat de Roberto Sarto shirts gemaakt worden van hoogwaardig katoen en viscose, met een klein percentage elasthan, blijven ze mooi in model en dragen heel fijn.

 

 Exclusieve Roberto Sarto dames shirts kopen

Natuurlijk wilt ook u een exclusief dames shirt van Roberto Sarto in uw garderobe hebben. Deze heerlijke shirts, met prachtige prints en fijne stoffen, zullen u laten stralen.

U koopt uw Roberto Sarto shirt eenvoudig online in de webshop van Modehuis Beermann. Maak uw keus uit de prachtige design en modellen. De maten lopen door tot maat 46.

Wij zorgen voor een snelle en nette levering van uw bestelling, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe dameskleding.

 

 

U bent ook van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Hier staan onze enthousiaste adviseuses voor u klaar, om u van passend kledingadvies te voorzien. Onze complete collectie exclusieve damesmode kunt hier zien en passen. Wij helpen u graag de mooiste kledingstukken te combineren. Winkelen bij Modehuis Beermann is altijd een geslaagd uitje.