Sommermann

Sommermann

Sommermann damesmode 

Sommermann damesmode staat voor uitgesproken kwaliteit. Dit exclusieve damesmode merk spreekt vooral vrouwen aan die van een uitdagend en uniek tintje houden. De collectie van Sommermann staat voor casual kleding die bij elke gelegenheid past.

 

Een kledingstuk van Sommermann garandeert u hoogwaardige kwaliteit, waar u lang plezier van heeft.  Enkel de beste materialen worden gebruikt.

Sommermann weet een sportieve look te creëren op een elegante en luxe manier. 

 

Het Duitse modemerk Sommermann bestaat al sinds 1920 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een compleet modebedrijf met een brede collectie. Onder leiding van de derde generatie kreeg dit familiebedrijf een subtiele make-over. Het merk is frisser en jonger geworden, maar zonder hun goede eigenschappen te verliezen. Ze weten op een unieke manier eigentijdse stijlen te combineren met ouderwets vakmanschap.   

 

De Sommermann damesmode collectie 

In de Sommermann damesmode collectie van Modehuis Beermann vindt u ieder seizoen weer diverse prachtige kledingstukken. Geniet onder andere van exclusieve shirts, vesten en rokken. Uiteraard altijd in de laatste modekleuren. Sommige kledingstukken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

Dit modemerk staat bekend om haar lef en experimentele ontwerpen. Het kleurgebruik en de speciale materialen zijn hier getuigen van. Let vooral op de kleine details die van de Sommermann dameskleding tot echte eye-catchers maken.

 

Exclusieve Sommermann damesmode kopen 

Exclusieve Sommermann damesmode koopt u natuurlijk bij Modehuis Beermann. Met trots laten wij u ons assortiment zien, in onze webshop en in onze winkel in Apeldoorn.

Uw damesmode koopt u eenvoudig online via de exclusieve webshop van Modehuis Beermann. Hier hangt onze collectie damesmode 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

Maar ook in onze winkel in Apeldoorn bent u van harte welkom. Onze kledingadviseuses zullen u vriendelijk ontvangen en u een geweldige winkelervaring bieden. U komt zeker thuis met een aantal prachtige, exclusieve damesmode items. Winkelen bij Modehuis Beermann is altijd een succes.