Toni Dress

Toni Dress

Toni Dress damesbroek 

Toni Dress is al sinds de jaren ’60 gespecialiseerd in het vervaardigen van de allerbeste damesbroeken. Dankzij hun jarenlange ervaring weet Toni Dress altijd broeken te ontwerpen met een geweldige pasvorm.

Elk seizoen wordt de collectie weer afgestemd op de laatste mode en trends.

 

Toni Dress is een Duits bedrijf met een lange geschiedenis. Al in 1834 werd het moederbedrijf Weber & Ott opgericht. In de meer dan 5 decennia die volgden werd de competentie en knowhow opgebouwd die garant staan voor de hoge kwaliteit van het modemerk Toni Dress.  

 

 

De Toni Dress damesbroeken collectie 

In de collectie van Modehuis Beermann vindt u diverse aantrekkelijk geprijsde broeken van Toni Dress. Wij hebben verschillende modellen in de maten 36 tot en met 48 op voorraad.

 

Het team van Toni Dress bestaat uit meer dan 200 medewerkers. Zij werken elke dag gepassioneerd aan het leveren van de mooiste mode, speciaal voor u. Toni Dress ontwerpt voor elk seizoen weer een collectie moderne, stijlvolle damesbroeken van hoge kwaliteit.

 

Kijk gerust eens rond in de Toni Dress collectie in onze webshop.

 

Exclusieve Toni Dress damesbroeken kopen

Wij zijn trots om Toni Dress in ons assortiment te hebben. Zoals u gewend bent van Modehuis Beermann vindt u in onze collectie uitsluitend exclusieve damesmode. De hoge kwaliteit damesbroeken van Toni Dress mogen hier natuurlijk niet in ontbreken.

 

 

U koopt eenvoudig uw nieuwe damesbroek online in onze webshop. Of u komt gezellig langs in onze winkel in Apeldoorn om daar deze geweldige damesbroeken te passen. Met de hulp van onze enthousiaste kledingadviseuses gaat u zeker naar huis met een prachtige, nieuwe outfit.